June 22, 2024

Driouech was afgelopen zondag tweemaal trefzeker voor Excelsior in de wedstrijd tegen Heracles Almelo. Valentijn Driessen vraagt zich af of de aanvaller geschikt is voor de top van de Eredivisie. “Dit is tegen Heracles, die bakken er helemaal niks van in de afgelopen drie, vier wedstrijden.”

Derksen is echter wel overtuigd van de dribbelaar. “Hij presteert eigenlijk het hele jaar al goed. Ik vind dat Feyenoord zo’n jongen uit Rotterdam niet naar PSV moet laten gaan.” Driessen is het daarmee eens, maar plaatst een kanttekening. “Als ze weer vijf miljoen vragen…”

In 25 wedstrijden was Driouech dit seizoen goed voor zes goals en zes assists. In de winter was zowel Feyenoord als PSV concreet voor de behendige buitenspeler. Het lukte Excelsior echter niet om een vervanger aan te trekken, waardoor een vertrek voor de Kralingers uiteindelijk onbespreekbaar was. Naar verluidt is PSV nog altijd geïnteresseerd.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *